El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Festival DAU aplega a 37.000 persones per jugar a jocs de taula

Societat

Dades de rècord. El Festival DAU ha tornat a complir les previsions i ha aplegat a un total de 37.000 visitants a la Fabra i Coats. Una xifra que supera a la registrada l’any passat en més de 2.000 persones i que denota el bon estat de forma de l’esdeveniment, tal com ha avançat Betevé. De fet, el DAU ja s’ha convertit en el certamen de referència per descobrir els jocs de taula més clàssics i trobar les darreres novetats del sector.

 

Enguany el DAU ha pres a les dones creadores com a fil conductor de l’edició. A més, l’organització ha fet un homenatge a Klaus Teuber, creador del popular joc de taula Catan i que va morir l’abril passat. Pel que fa a la gala de Premis del DAU 2023 que s’ha celebrat al Sant Andreu Teatre (SAT!), el jurat ha destacat la trajectòria de Fred Horn, i, en paral·lel, Dani García ha estat guardonat com a millor autor novell per ‘Barcelona’. El premi al millor autor se l’han emportat els creadors de ‘Revive’ i el premi a la millor artista ha estat per a Amèlia Sales per ‘Insecta’.

La 12a edició del DAU ha tornat a restar dirigida per Oriol Crespo, qui ha consolidat les dinàmiques que va presentar l’any passat. “Dau Barcelona és molt més que un simple esdeveniment de jocs de taula; és una oportunitat per explorar la riquesa cultural que amaga el món dels jocs, una oportunitat per connectar amb altres amants del món lúdic i, sobretot, una oportunitat per gaudir de Barcelona com a capital internacional del joc i la cultura”, ha considerat.

Enguany el DAU allargarà la seva programació i es desplegarà per tota la ciutat durant tot l’any. Una proposta que arribarà a escoles, biblioteques, centres cívics, casals de gent gran, carrers i places, destaca l’organització.

Fotografia | Festival DAU

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt