El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Rentat de cara al pont de Can Dragó

Societat

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa aquest dilluns les obres de manteniment del pont de Can Dragó, el qual connecta per sota la Meridiana Sant Andreu amb Nou Barris. La intervenció té com a objectiu rehabilitar a malmesa imatge d’aquest punt, sobretot pel que fa a l’estat del trencadís i la pintura.

 

Per tal d’executar les obres, els operaris restringiran el trànsit de vehicles privats per dos dels quatre carrils entre les 8 hores del matí i les 18 hores de la tarda. Com que els únics carrils que quedaran lliures seran els carrils bus, el consistori permetrà que els cotxes i motos puguin fer-lo servir de forma compartida amb la resta d’autobusos i taxis. En tot cas, però, fora de l’horari restringit tots quatre carrils restaran oberts a la circulació.

Tal com ha avançat Betevé, els veïns que desitgin creuar d’un districte a un altre podran seguir fent-ho a peu en tot moment, ja que les voreres no es veuran afectades per la intervenció. Unes obres que, més concretament, han de servir per rehabilitar el trencadís de colors blanc-i-blau, millorar l’enllumenat, reparar les baranes i millorar i repintar l’estructura del pont com a conjunt. En aquest cas, s’espera que les afectacions s’allarguin fins al 27 d’octubre.

Per últim, destacar que no està previst la reposició dels clàssics dracs de l’artista Xavier Aguiló que anys enrere decoraven el pont. En paral·lel, l’Ajuntament també ha de determinar si en un futur enderrocarà aquesta estructura en la configuració de la nova Meridiana, o el manté.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt