El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El trenet del comerç tornarà a circular per Sant Andreu

Societat

Dies de Nadal, dies de passeig en família. Un any més, i ja gairebé com a tradició de les festes, l’Eix Comercial de Sant Andreu organitzarà el trenet del comerç. Una proposta que, un any més, promet generar expectació i llargues cues al punt de sortida i arribada (Fabra i Puig amb Neopàtria), a la vegada que servirà per vitalitzar el teixit comercial del nucli urbà. De fet, l’entitat ja ha posat en marxa un sistema per a aconseguir els bitllets amb descompte si es compra als establiments associats.

 

El trenet funcionarà d’11 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores els dies 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre, així com el 2, 3 i 4 de gener. Unes jornades en què els viatgers del comboi podran intercanviar-se salutacions i rialles amb els vianants que es vagin trobant pel recorregut (Fabra i Puig, Concepció Arenal, Meridiana, Malats i Gran de Sant Andreu).

Per últim, destacar que enguany el trenet tornarà a fer els viatges amb la cançó que La Lírica de Sant Andreu va crear l’any passat per harmonitzar el trajecte.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt