El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un incendi obliga a tancar la passera cap a La Maquinista

Societat

Un incendi sota la passera que connecta Sant Andreu de Palomar amb el sector de La Maquinista, ha cremat material d’obra i ha generat una gran i densa columna de fum visible des de diversos punts de Barcelona. Si bé alguns mitjans de comunicació han assenyalat que les flames han afectat les obres de la Sagrera, el projecte ferroviari no s’ha vist malmès.

 

Fins al punt del foc s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de Barcelona que han controlat l’incendi en pocs minuts. Si més no, per raons de seguretat, s’ha decidit tallar el pas per la passera fins que s’avaluï si aquesta ha patit danys estructurals. Per tant, ara per creuar les vies el veïnat haurà de fer servir o bé el pont del Palomar, o bé el pont del carrer de Sant Adrià.

Fotografia | Félix Calvo

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt