El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Xoc frontal al carrer del Segre amb dos ferits

Societat

Ensurt viari. Aquest dissabte 28 de maig dos vehicles han topat frontalment al carrer del Segre. Segons han comunicat els Bombers de Barcelona les dues persones que viatjaven en ambdós cotxes van resultar ferides lleus, tot i els severs danys materials.

 

Mentre que un dels afectats va ser atès ‘in situ’ pels professionals dels Bombers, l’altra persona va rebre l’atenció de l’equip del Servei d’Emergències Mèdiques que es va traslladar fins al punt dels fets. Tot i resultar ferides lleus, les dues persones finalment van ser traslladades a un centre hospitalari.

Fins al punt de l’accident es van desplaçar membres dels Bombers de Barcelona, agents de la Guàrdia Urbana i sanitaris del SEM.

Els dos vehicles van xocar frontalment //BOMBERS DE BARCELONA

1 Comentari

  1. No és casula els accidents de transit a les vies del carrer Segre i Torres i Bages, sovint se supera el límit de velocitat en aquestes vies. No només supern la velocitat els turismes ja que els autobusos i camions de les escombreries també superen aquestes volicitas. L’acces de velocitat en aquests carres no és una cosa casual, si no diaria. El perill d’aquest carres és diari. Existeix alguna solució per unes vies de perill habitual.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt