El diari independent de Sant Andreu de Palomar

1festa-major-alcohol-brazo-editada-david-garcia-mateu

El passaport Covid serà obligatori per accedir a L’Envelat

Societat

Després de rebre les darreres mesures establertes pel Procicat, la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar ha fet públic que serà obligatori ensenyar el passaport Covid per entrar a L’Envelat. Segons ha confirmat la comissió a aquest mitjà de comunicació, abans d’entrar a l’espai de concerts, el personal control d’accés validarà que els assistents portin un certificat vàlid i en vigor.

 

En paral·lel, cal destacar que L’Envelat reduirà el seu aforament: de les aproximadament 1.300 persones que hi entraven a ballar anys enrere, a les 995 d’enguany. Una reducció que també anirà acompanyada d’una reestructuració de l’espai interior, on hi haurà una zona específica de ball on serà obligatori l’ús de mascareta.

A diferència d’aquestes mesures d’aforament i certificat Covid, el Procicat ha decidit relaxar l’hora final dels concerts. Si bé fins fa unes setmanes els altaveus s’havien d’apagar a la 1 de la matinada, finalment els assistents podran gaudir de la música fins a gairebé dos quarts de tres. Un fet que suposarà allargar les actuacions que ja hi havia programades sobre l’escenari de Can Fabra.

Pel que fa a la resta de concerts que hi haurà repartits per tot Sant Andreu, destacar que en aquests no caldrà presentar el passaport Covid pel fet que se celebraran a l’aire lliure.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt