El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut un jove per cremar vehicles i contenidors del ‘porta a porta’

Societat

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dilluns al vespre un jove de 27 anys per haver provocat diferents incendis a Sant Andreu del Palomar, segons ha confirmat l’Ajuntament de Barcelona. L’arrest es va produir després que els veïns alertessin que un individu havia cremat un contenidor, una motocicleta i un turisme estacionats just davant de casa seva (en el tram de l’avinguda Meridiana entre Palomar i passeig de Santa Coloma). De fet, les flames també van afectar la porteria de la mateixa comunitat de veïns, motiu pel qual va ser necessària l’actuació dels Bombers de Barcelona.

Banner Ajuntament 300x250
 

Cal tenir en compte, però, que la detenció no es va produir in situ. Els agents, coneixedors que en aquesta zona ja s’havien produït aquella mateixa nit altres incendis, van decidir seguir la ruta dels elements calcinats per intentar localitzar el suposat autor material dels fets. Arran l’estratègia, finalment van detectar com un individu observava com s’incendiava una caixa de cartró al costat d’un contenidor del carrer de Concepció Arenal. En acostar-s’hi els agents, van observar com el jove desprenia una forta olor a cremat, tenia les mans tacades de sutge i portava un encenedor i una bossa plena de diaris i cartró.

Davant aquests indicis els agents van procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de danys. En total el detingut hauria provocat fins a set incendis en una mateixa nit, entre els quals s’ha de compatibilitzar una motocicleta completament calcinada, un vehicle, un contenidor de paper, dues porteries d’immobles danyades i diversos contenidors de matèria orgànica de la recollida ‘porta a porta’.

Fotografia | Guàrdia Urbana

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt