L’ús d’un desfibril·lador a Sant Andreu Arenal salva la vida d’una treballadora

Societat

Un vigilant de seguretat de Renfe de l’estació de Sant Andreu Arenal ha salvat la vida a una dona que treballa com a cambrera del bar de l’estació gràcies a l’efectiva actuació amb el desfibril·lador ubicat al vestíbul i a la col·laboració de la Guàrdia Urbana. Els fets van succeir el passat dimarts 28 de setembre al matí, quan la treballadora va patir un esvaïment a causa d’una parada cardíaca.

 

Un cop es va adonar del que estava passant, el vigilant de seguretat de l’estació la va atendre de forma immediata i, després de trucar als serveis d’emergència, li va practicar la maniobra de ressuscitació cardiopulmonar. Amb l’ajuda del desfibril·lador va aconseguir que la víctima recuperés el pols i posteriorment va ser traslladada al centre hospitalari, segons informa Renfe.

Des de Renfe ja han transmès els seus agraïments al personal de seguretat i a les autoritats per salvar la vida de la treballadora que, actualment, s’està recuperant de manera favorable a casa. Un fet que gairebé ha coincidit amb la celebració del dia de l’aturada cardíaca que es commemora aquest 16 d’octubre. Segons la companyia, la resolució positiva del succés confirma el paper clau dels desfibril·ladors per salvar vides quan es produeixen aquest tipus d’accidents. Actualment són 15 les estacions de Rodalies de Catalunya que compten amb desfibril·ladors que, en cas d’emergència, poden salvar la vida de les persones.

El desfibril·lador que va permetre salvar la vida de la treballadora // RODALIES

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*