El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ventijol organitza un concert solidari amb Joan Chamorro i Andrea Motis

Cultura

Cartell de primera divisió. Aquest divendres 5 de febrer l’Espai Bota de la Fabra i Coats acollirà cap a les 20 hores el concert solidari de Joan Chamorro i Andrea Motis, en benefici de l’associació Ventijol. Una cita amb aforament limitat per les mesures de contenció de la COVID-19 i que també suposarà una primera dinamització de l’àmbit cultural en el que portem d’any a Sant Andreu de Palomar.

 

Sobre l’escenari no només hi seran Chamorro i Andrea Motis, sinó que aquests hi estaran ben acompanyats pels altres tres membres que conformen el New Quartet: Alba Armengou, Èlia Bastida i Carla Motis. Un conjunt sorgit de la pedrera de la Sant Andreu Jazz Band i que promet fer vibrar als espectadors per una causa solidària. En aquest cas, destacar que encara queden entrades a la venda i que es poden comprar a la pàgina web de l’organització.

L’objectiu del concert és donar a conèixer i recaptar diners per a l’Associació per a la Salut Familiar i Comunitària Ventijol, la qual treballa des de fa 26 anys a les portes del Parc de la Pegaso. Un punt des d’on els seus 14 professionals ofereixen atenció psicològica des de la vessant de la teràpia familiar sistèmica. En aquest cas, els ingressos serviran perquè “cap persona, ni família, per manca de recursos econòmics, quedi exclosa de l’atenció psicoterapèutica que necessiti”. Dit d’una altra manera, tindran l’atenció subvencionada en funció dels seus recursos.

Tot plegat, per complir amb la seva finalitat com a entitat sense ànim de lucre: “Oferir serveis d’intervenció psicoterapèutica i social a famílies que es troben en situació de crisi, especialment quan tenen al seu càrrec infants menors d’edat”. Els programes que tenen en marxa inclouen l’acompanyament i orientació a nens i adolescents dins del seu entorn familiar, processos de separació, dones amb famílies monoparentals, dones víctimes de violència masclista, persones grans i el programa d’atenció a interns, en segon o tercer grau, derivats pel Departament de Justícia.

Fotografia | Lili Bonmatí

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt