El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Òmnium convoca la II edició del Premi de Fotografia Antoni Arissa

Cultura

Dos anys després de la primera edició, Òmnium Sant Andreu torna a posar en marxa el Premi de Fotografia Antoni Arissa, enguany dedicat a l’afectació de la pandèmia de la COVID-19 al territori. Un nou fil conductor que, això sí, mantindrà l’esperit del concurs: “Fomentar l’art i la fotografia com a element de cohesió social i de coneixement del territori”.

 

Tots els veïns majors de 18 anys i sense cap límit de coneixement tècnic o d’edició podran participar amb un màxim de tres fotografies, dins de qualsevol de les tres categories que ha presentat l’organització: esport en temps de pandèmia, serveis essencials en temps de pandèmia i la mainada en temps de confinament. Les obres guanyadores de cada categoria rebran un guardó i un premi de 500 euros. En paral·lel i juntament amb les imatges finalistes, les obres seran exposades en una mostra gràfica que pretén ser itinerant.

Des de l’organització recorden que les fotografies presentades a concurs no poden haver estat premiades en cap altre concurs tant a nivell nacional com internacional. Alhora, tampoc s’admetran fotografies que per la seva temàtica puguin ferir qualsevol tipus de sensibilitat o siguin ofensives. Per assegurar el joc net, els fotògrafs hauran de garantir que són els propietaris del material i que posseeixen la seva propietat intel·lectual. A més, també hauran de comptar amb l’autorització de les persones que hi puguin figurar o l’espai privat on s’ha fet la fotografia.

Cal tenir en compte que les imatges (a color o en b/n) s’hauran d’haver fet dins de les fronteres del districte de Sant Andreu i, per tant, caldrà identificar el punt on s’han disparat. Les imatges, que hauran de tenir unes mides mínimes de 20×30 cm i un gruix màxim de 2 mm, es poden entregar fins al 15 de desembre a l’AVV de Sant Andreu de Palomar, situada al carrer del Doctor Balari i Jovany, 14, els dimarts i dijous, de 18 a 20 hores. La totalitat de les bases es poden consultar a la plana web d’Òmnium Sant Andreu.

Fotografia | Imatge guanyadora de la primera edició del Premi Anoni Arissa, en la categoria ‘Les tradicions populars com a eina de cohesió social’: “Aprenem a fer castells”, de Jordi Palomeras Vidal // CEDIDA PER ÒMNIUM SANT ANDREU

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt