El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mor un motorista a Sant Andreu

Societat

Aquest dimecres a les 18:20 hores, un motorista de 40 anys va resultar greument ferit després de col·lisionar contra un turisme a la cantonada de l’avinguda Meridiana amb el passeig de Santa Coloma. Si bé la víctima va ser trasllada a l’hospital pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), finalment ha perdut la vida com a conseqüència de les greus ferides que va patir

 

Fins el lloc del fets també es van traslladar efectius de la Guàrdia Urbana i la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA), la qual ja s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre. El motorista accidentat suposa la dotzena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona en aquest 2020.

Des de l’Ajuntament de Barcelona s’ha traslladat el condol a la família i amics d’aquest ciutadà i s’ha refermat el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit a la ciutat.

Fotografia | Arxiu // SEM – Anna Mas Talens

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt