El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Exhaurides totes les entrades pels concerts de La Mercè a la Fabra i Coats

Cultura

‘Sold out’. Aquest és el cartell que l’Ajuntament de Barcelona ha penjat a la taquilla virtual per assistir als concerts i activitats que organitza per les festes de La Mercè al recinte de la Fabra i Coats. Un exhauriment d’entrades en temps rècord que suposarà deixar fora a multitud persones que potser haurien estat interessades a assistir als esdeveniments d’accés gratuït, però que han fet tard per reservar-les.

Banner Ajuntament 300x250
 

Si bé altres anys La Mercè arribava carregada d’activitats al districte amb espectacles a la Fabra i Coats, el Parc de la Trinitat Vella o la llera del riu Besòs, enguany la COVID-19 ha obligat a fer una retallada dràstica al programa. Segons ha pogut comprovar L’Exprés de Sant Andreu a l’agenda de la festa major barcelonina, només es duran a terme set programacions al recinte fabril.

El primer vespre de música indie, tecno, rock i pop dins del BAM Cultura Viva tindrà lloc el dijous 24 de setembre, cita en què animaran l’ambient els DJs Cultura Viva, els quals formen part de la comissió que ha programat el festival, per més tard deixar pas a les actuacions de Maat, Pieces ZX, Bounties i Linalab & NotMe.

Dissabte següent serà el torn de la World Music i el contrabaix de Jorge da Rocha, els quals donaran ritme matinal a la Sala Joe Forga de l’Ateneu L’Harmonia. A la tarda, en canvi, l’espai serà pres per VISE i el grup de música electrònica, Pivot. Pel que fa a l’exterior, la jornada es complementarà amb actuacions de música, teatre, circ i dansa per a totes les edats amb les actuacions de Bichos do Brasil i SAffrAn! Ja al vespre el panorama será copsat per les darreres tendències de hip-hop, rap, trap, ball amb les actuacions de Bren, Las Ninyas del Corro, Indee Styla i el showcase de Sunkusi.

El matí de diumenge estarà protagonitzat per tres veus femenines. Dani, artista veïna de la Trinitat Vella, despertarà el recinte fabril a ritme d’R&B, soul i dancehall. Més tard, Sones de Marimba recollirà el llegat de les comunitats afrodescendents d’Amèrica llatina i els combinarà amb sons jarochos mexicans, currulaos de la costa pacífica colombiana, ritmes afroperuans integrats amb el jazz i altres ritmes mediterranis. I, per tancar el cap de setmana, Juliette Robles presentarà les seves cançons a ritme de folklore llatinoamericà.

Fotografia | Bichos do Brasil

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt