El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Joves andreuencs protagonitzen una sèrie sobre el confinament

Cultura

La comunitat de l’Espai Jove Garcilaso ha estrenat una sèrie documental on els membres dels tallers d’audiovisuals expliquen en primera persona la seva experiència al llarg del confinament. Al llarg de 10 capítols els protagonistes expliquen les seves vivències, amb l’objectiu de recollir i preservar la memòria de tot el que han viscut al llarg de la COVID-19.

Banner Ajuntament 300x250
 

Cada un dels episodis relata diferents aspectes d’aquesta vivència insòlita des de la perspectiva més íntima i personal dels joves i adolescents. Així doncs, l’estat d’ànim d’un dia de confinament, els entreteniments quan l’oci s’ha de practicar des de casa i només a casa, les relacions amb la família, amb les amistats, les preocupacions que afloren amb la nova situació, l’estudi, la feina, com es percep el futur… són alguns dels fils conductors d’aquest projecte audiovisual.

Al documental han participat des de persones que ja estaven vinculades als tallers audiovisuals o al mateix Espai Jove Garcilaso, fins a altres joves que s’han assabentat pel servei de dinamització juvenil de Sant Andreu. Tots els participants van fer els enregistraments a casa seva els mateixos dies d’abril, per tal que la temporalitat fos la mateixa per a tothom. Si bé ja s’ha estrenat el primer capítol de la sèrie, els següents episodis s’aniran difonent cada quinze dies a través de la xarxa Vimeo.

Una imatge del primer capítol // EJ GARCILASO

Per últim, destacar que l’Espai Jove Garcilaso és un espai de referència per a joves del districte de Sant Andreu i ocupa set de les nou plantes de l’equipament del Centre Garcilaso. Des d’aquest s’ofereixen diferents serveis i projectes sota un mateix programa educatiu. A més, compta amb el Punt d’Informació Juvenil, l’Espai associatiu i diverses sales d’estudi, serveis de dinamització juvenil, sala d’adolescents, intercanviador juvenil, un projecte musical i audiovisual, l’espai de creixement personal pròpolis i el programa Aquí t’escoltem.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt