El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Lírica tanca temporada amb un espectacle virtual

Cultura

El teló del Casal Catòlic de Sant Andreu no es tornarà a aixecar. Tal com ha confirmat La Lírica de Sant Andreu a aquest mitjà de comunicació, la companyia ha decidit donar per acabada la temporada. Un punt final obligat per la crisi del coronavirus, però, que han decidit acompanyar de més espectacle. En total, gairebé una cinquantena dels membres de l’entitat han participat en un vídeo musical dedicat a tot el veïnat i, en especial, al seu mestre-músic, Xavier Dolç, malalt de COVID-19.

 

“Tothom està fent coses aquests dies i nosaltres també ens volíem sumar“, ha exposat a L’Exprés de Sant Andreu la responsable de comunicació de La Lírica, Maydo Gargallo. “Tenim moltes ganes de cantar, però com això va per llarg, ens hem llançat a gravar aquest vídeo”, ha afegit. En total, quatre minuts d’espectacle amb els temes ‘The Show Must Go On’ de Queen i ‘This is Me’, del musical The Greatest Showman, els quals han sigut versionats a la circumstància actual per Nacha Romeo, Iban Rodríguez, Jaumet Gòmez, Cristina Esteve, Mónica Esteve i Pol Calvo. Posteriorment, Marc Calvo i Joan Calvo s’han encarregat d’editar-lo de forma musical i audiovisual respectivament.

Encara que la gran majoria de patis de butaques continuaran buits fins al setembre (com aviat), des de La Lírica de Sant Andreu ja han començat a imaginar com serà la propera temporada, “tot i la incertesa”. Un escenari en el qual desitgen poder continuar comptant amb Xavier Dolç, a qui han dedicat els darrers segons del vídeo amb el seu gest habitual: acariciant-se la barbeta.

En paral·lel, destacar que el Sant Andreu Teatre! (SAT!) també ha decidit donar per finalitzada la temporada. Segons han comunicat, “les successives pròrrogues d’estat d’alarma i les previsions de reobertura dels teatres” els impedeixen “continuar treballant amb la programació prevista”. Un fet que els ha conduit “a suspendre tots els espectacles que teníem programats fins al 24 de maig d’aquest 2020”. Per aquesta raó donen per finalitzada la temporada 2019-20, tant pel que fa als espectacles en obert com per a la campanya escolar.

La idea del SAT! és “tornar a obrir tan aviat com sigui possible”. “Obertura que dependrà de l’evolució de la crisi de la Covid-19 i de les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte”, han subratllat. Pel que fa a les entrades que el teatre ja havia venut, està previst que els diners es retornin automàticament el més aviat possible. Només les persones que hagin comprat entrades a taquilla s’han de posar en contacte amb entrades@sat-teatre.cat, i aquelles que disposin d’abonaments i xecs regal, aquests es podran reutilitzar durant la temporada 2020-2021.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt