El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Funnyclimb i Ninjaplay: així són ara les festes d’aniversari infantils

Contingut patrocinat

Quan s’apropa la data d’aniversari dels més petits, sempre busquem sorprendre’ls en el seu gran dia, busquem les mil i una idees perquè realitzin activitats diferents amb els seus amics, a més de poder compartir-ho amb tota la família. El referent i l’última tendència en oci familiar 7Fun!, té tot el que busques perquè la festa dels teus fills es converteixi en una celebració inoblidable.

 

7Fun! és l’aposta perfecte per tots aquells que busquen la diferència, la creativitat i l’originalitat. En les seves instal·lacions de 2.000 m2, ubicades en el Centre Comercial SOM Multiespai de Barcelona, els més petits poden gaudir en gran al Ninjaplay i Funnyclimb, dues àrees de pura diversió fetes a mida perquè s’ho passin d’allò més bé. A més, 7Fun! també disposa d’un ampli ventall d’activitats paral·leles que ponen la guinda a un aniversari màgic: des d’un xou de pompologia i pinta cares, fins a tatuatges, tallers educatius i reportatges de fotos. En resum… una passada!

Ninjaplay: un laberint ple de reptes

Ninjaplay és un divertit laberint ple de reptes on els teus fills poden superar les diferents proves i obstacles mentre desenvolupen l’enginy i realitzen exercici físic. Cada pas suposa un repte i, per tant, requereix d’una bona dosi d’agilitat i destresa per completar el desafiador recorregut.

Consisteix en dues hores de diversió amb berenar en el laberint de proves.

Funnyclimb: diversió i escalada pels més petits

Funnyclimb és l’àrea especialment dissenyada que els permet iniciar-se en el món de l’escalada (en total hi ha 24 proves diferents) amb dissenys d’animals exòtics i un clar component lúdic. Aquí poden demostrar tota la seva audàcia, sempre ajudats per un gran equip de professionals qui estan supervisant-los. Funnyclimb és se’ns dubte la millor manera de prendre contacte amb l’escalada amb total seguretat, ja que tots els reptes compten amb sistemes de seguretat “trublue” que converteixen aquest apassionant esport en un joc per a nens.

Consisteix en dues hores i mitja de diversió amb berenar en la que els nens puguin gaudir de les dues àrees.

Mentre els més petits s’ho estan passant en gran, tu també pots gaudir de la diversió que ofereix 7Fun!… Climbing i Immotion VR, dues activitats realment emocionants!

Climbing és un espectacular rocòdrom exterior, d’última generació, de 9 metres d’altura i 210 m² de superfície escalable. Aquí, podràs practicar les millors rutes d’escalada en unes instal·lacions immillorables, amb la possibilitat d’escalar tots els graus, des d’iniciació fins a dures vies de competició.

Però, si prefereixes traslladar-te a l’apassionant nou món a bord de simuladors d’última generació i experimentar l’últim en tecnologia i realitat virtual, no pots deixar de provar Immotion VR. En aquest espai, es pot gaudir d’un contingut increïble i realment immersiu en el nou cinema VR CINEMA POD que permet sentir i gaudir d’una experiència única; VR RACER i VR RIDER, la nova generació de simuladors de carreres de cotxes i motos; VR EXPLORER que permet llibertat total de moviments dins de l’espai definit i ofereix la possibilitat de mantenir-se simultàniament entre dos mons i VR GUN, la millor eina per a treure el màxim partit als “shooters“.

7Fun! posa la tecnologia punta al servei dels més petits amb l’Immotion VR

7Fun!, el centre d’oci per als urbans més intrèpids

7Fun! va obrir a finals de l’any passat el seu centre a Barcelona, en el Centre Comercial SOM Multiespai. L’obertura va coincidir amb la re inauguració del nou centre comercial SOM Multiespai, un espai que s’ha reformat integralment per a convertir-se en un modern retail hub en el qual la moda, l’oci, els serveis, l’entreteniment i el temps lliure es fusionen en un lloc obert, dinàmic i divertit. SOM Multiespai ofereix una nova experiència de visita lúdica acompanyada d’una major oferta en serveis i en el qual es pot gaudir del temps lliure en família.

A més de totes les sorprenents i actuals instal·lacions d’entreteniment, el local compta amb una superfície de 2.000 m² repartits en diferents i apassionants activitats lúdiques que es caracteritzen per la innovació i modernitat, on l’agilitat física, els reptes i l’oci van de la mà. L’objectiu principal de 7Fun! és que tant els més petits com els grans gaudeixin com si fossin nens. I sobretot, que els més grans vegin als seus fills passant-s’ho en gran.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt