El diari independent de Sant Andreu de Palomar

ENQUESTA: Quin és el principal problema de Sant Andreu?

Societat

Molts veïns de Sant Andreu marxaran de vacances aquestes properes setmanes, però el que segurament es trobaran a la tornada serà amb els problemes del dia a dia. Amb un nou Govern del Districte al forn, L’Exprés de Sant Andreu pregunta als lectors quin és el problema que l’executiu haurà de solucionar amb més urgència:

 

Quin és el principal problema a Sant Andreu?

View Results

Loading ... Loading ...

Tags:

4 Comentaris

  1. Debería de haber más de una respuesta para votar. Porque no sólo es la suciedad, es la falta de seguridad. Nunca he visto Sant Andreu peor que ahora. Hasta las obras parece que estén hechas a retazos y con las sobras de otras obras. Me entristece lo dejada que está, en todo los sentidos.

  2. Lo que hace falta es un parque grande (basicamente el parque lineal). Más parques con cesped en vez de arena. Menos asfalto y cemento y más zonas verdes en general.

  3. No se qui es responsable de “arreglar el carrer Gran de Sant andreu pero lo que en fet es una verdadera barbaritat em poden explicar que es ara peatonal ,rambla , no sé exactament que en fet plantes totalment seques el terra de treinta colors i brut felicitats al responsable de la obra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt