El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Lucía Martín, designada regidora de Sant Andreu

Política

La regidora de Barcelona en Comú a l’Ajuntament de Barcelona, Lucía Martín, ha sigut presentada aquest dimecres com a nova regidora del Districte de Sant Andreu. Aquesta designació ha arribat tot just després que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, formalitzés públicament el pacte de Govern amb el PSC. A diferència de l’anterior coalició amb els socialistes, aquest cop el districte quedarà en mans dels comuns.

 

Natal de Galícia (Lugo, 1979), Martín és enginyera química i ha dedicat la seva carrera a investigacions doctorals relacionades amb les ciències ambientals. Tot i no haver tingut gaire presència mediàtica, la ja regidora va ser membre del grup impulsor de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i forma part del cercle de confiança d’Ada Colau.

En la darrera legislatura al Congrés dels Diputats, Lucía Martín va ser escollida al 2016 pel grup parlamentari d’En Comú Podem com a número dos de la llista liderada per Xavier Domènech (fins a la seva dimissió). Si bé Martín va continuar en el càrrec, amb motiu dels darrers comicis va decidir fer el salt al món municipal. En aquest cas, va ocupar el lloc número sis de la llista electoral dels comuns.

Fotografia | Eldiario.es

 

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt