El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Cursa de La Maquinista frega els 2.000 participants

Esports

La XII edició de la Cursa de La Maquinista, celebrada aquest diumenge, s’ha disputat amb prop de 2.000 corredors, el que representa un 30% més de participants respecte a l’any passat. Pel que fa als resultats, El mehdi Aboujanah i Miriam Ortiz Rivas han sigut els grans protagonistes de la jornada, al pujar al més alt del podi.

 

Com acostuma a ser habitual, la cusa ha comptat amb dos circuits pel Districte de Sant Andreu: un de 10 quilòmetres i un altre més curt de cinc. Tot plegat, per satisfer les exigències dels ‘runners’ interessats a disputar un dels esdeveniments esportius més oberts a la ciutadania, en el qual acostumen a participar més persones amb mobilitat reduïda del que acostuma a ser habitual. A més, enguany la donació solidària ha anat a parar a la Gasol Foundation.

Respecte als resultats, El mehdi Aboujanah s’ha alçat amb la victòria del recorregut de 10km amb un temps de 0:31:15, mentre que en categoria femenina la primera a travessar la línia d’arribada ha sigut Miriam Ortiz Rivas, amb un temps de 0:37:39. Cal tenir present que aquesta no ha sigut la primera vegada que Ortiz puja al primer esglaó del podi. Tot al contrari: aquesta plaça ja havia sigut seva en les edicions de 2014, 1025, 2016 i 2017.

Fotografia | David – Blog Maldito

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt