El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un motorista de 22 anys pateix un accident mortal a Sant Andreu

Societat

Aquest divendres al voltant de les 22:15 hores de la nit, un motorista ha patit un accident mortal al carrer de Santander, al Districte de Sant Andreu. El jove de només 22 anys ha col·lisionat contra un taxi per causes que encara s’inestiguen i ha mort posteriorment. A hores d’ara unitat d’Investigació i prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana està treballant en el cas i ja s’ha activat el protocol de suport als familiars.

 

Des de l’Ajuntament s’ha fet un comunicat on s’ha lamentat la quarta víctima mortal de trànsit en el que va d’any a la ciutat. A més, el consistori també ha fet arribar el seu condol a la família i amics, alhora que ha refermat el seu compromís per per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

Fotografia | Arxiu – SEM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt