El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Mossos d'Esquadra han advertit als ocupants dels col·legis electorals que diumenge a les 6 hores hauran de marxar / MOSSOS D'ESQUADRA

Detingut un home que gravava dones als lavabos dels bars

Societat

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns a un home de 60 anys com a presumpte autor de dos delictes: descobriment i revelació de secrets. Segons el cos policial, l’individu havia col·locat una càmera de vídeo als lavabos de dos bars del districte. D’aquesta manera, l’home hauria aconseguit enregistrar les parts íntimes de les clientes dels establiments.

 

La policia va tenir coneixement del primer dels casos al mes d’octubre, quan una dona va denunciar que havia trobat una petita càmera al terra del lavabo d’un bar. Segons la denunciant, el dispositiu estava enganxat amb cinta adhesiva a la part de sota de la pica i s’havia desenganxat fins a caure a terra. Després d’informar els responsables de l’establiment, va recollir la càmera per entregar-la als Mossos.

El segon cas es va detectar a finals de gener de 2019 en un segon bar. En aquesta ocasió va ser una treballadora de l’establiment la que va trobar la petita càmera amagada sota de la pica de mans i, com en l’altre cas, també la va recollir i la va portar fins a la comissaria per denunciar els fets. Si més no, cal tenir en compte que la investigació ja es va iniciar amb la primera de les denúncies, i que amb la segona es van poder obtenir més detalls sobre l’autor.

Davant la circumstància que les dues denunciants van coincidir en explicar els mateixos fets i que van tenir lloc en bars molt propers entre ells, els investigadors van centrar-se a buscar un únic autor que actuava en aquesta zona. Gràcies al visionament d’imatges i a la declaració de les víctimes, els agents van poder establir un perfil més complet del sospitós i finalment el van detenir després de localitzar-lo a Sant Andreu.

La càmera estava enganxada sota la pica // MOSSOS D’ESQUADRA

Un cop van poder accedir al seu domicili, els Mossos d’Esquadra li van intervenir un DVD, una targeta de memòria i un ordinador portàtil. El detingut ja ha quedat en llibertat amb càrrecs, després de passar a disposició judicial. El cos policial no ha fet públic els establiments que es van veure afectats per l’activitat delictiva de l’acusat.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt