El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Victòria amb ofici

Esports

La UE Sant Andreu s’ha imposat per 1 a 0 al Terrassa, rival directe en la zona del playoff. La setmana de descans ha servit per agafar forces i endur-se els tres punts davant un candidat a guanyar el campionat lliguer. D’altra banda, el matx també ha servit per donar suport a l’ONG Proactiva OpenArms.

 

La primera part ha començat moguda amb els dos equips elaborant una forta pressió a la zona de tres quarts de camp. Fins al minut 12 no ha arribat la primera ocasió: un xut de Josu que ha aturat Ortega sense gaires problemes. La rèplica ha arribat cinc minuts més tard quan Serramitja hauria pogut obrir el marcador si Segovia no hauria enviat la pilota a córner.

Bona part del primer període s’ha jugat al mig del camp, on ambdós equips volien ser els amos de la pilota però sense aconseguir-ho. Al minut 34 ha arribat una de les aturades de la jornada, quan Segovia ha estirat la cama per treure sota pals una rematada de Daisuke des de l’àrea petita.

La segona part ha començat amb empat a zero i amb el debut de Sergi García, fitxatge del mercat hivernal, actuant de migcampista i guanyant moltes de les pilotes disputades. Al minut 58 ha aparegut Noguera per avançar als quadribarrats en el marcador, després d’una bona rematada col·locada al pal esquerre del porter.

A partir d’aquí els locals han endarrerit posicions i han deixat l’esfèric al Terrassa, que no ha sabut provocar gaire perill en els últims metres. En una jugada trenada Juanan ha acabat estavellant la pilota al pal amb un xut de rosca des de la frontal que hagués suposat la sentència definitiva. A les darreries del partit Coro l’ha tingut per l’1-1 després d’una pilota que ha quedat morta dins l’àrea, però la rematada no ha trobat porteria. Ja en el temps afegit, José Javier Gomez ha anul·lat un gol per fora de joc dels visitants que hauria suposat el repartiment de punts entre els dos equips.

Així doncs, els de Mikel Azparren han aconseguit una victòria meritosa davant un rival d’entitat que serveix per agafar confiança i a la vegada apropar-se a la zona de playoff d’ascens. El pròxim partit es disputarà el dissabte vinent al camp del Llagostera, situat a la segona plaça de la taula.

Fotografia | Thiago Prudêncio – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt