El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Acte d'inauguració de La Màquina

L’espai La Màquina celebrarà la seva primera festa veïnal

Societat

El centre comercial La Maquinista organitzarà aquest dissabte la seva primera Gran Festa de La Màquina. L’acte de celebració començarà a les 11:30 hores al nou espai cultural, situat al local que hi ha al carrer de Sao Paulo (just davant del número 34). La jornada festiva està previst que s’allargui fins a les 15 hores.

 

L’esdeveniment comptarà amb una batucada a càrrec dels Dimonis BonPasFoc del Bon Pastor i diferents mostres de les entitats que ja s’han involucrat en el projecte obert als veïns de Sant Andreu, Bon Pastor i Baró de Viver. Entre aquestes hi ha programades, destacar algunes com la demostració de Chi Kung a càrrec de Juan Trigas, una mostra de ball Hydra, amb HydraAssociació, i una demostració de sevillanes per part del Centre Andalús de Baró de Viver. D’altra banda, el col·lectiu Rebobin’art s’encarregarà de fer la pintura del mural lateral de l’espai, sota la batuta de l’artista Amaia Arrazola.

Tal com va emfatitzar el promotor del nou espai en la seva inauguració, Carlos Llibre, la filosofia de La Màquina és “aprofitar aquest espai que nosaltres tenim de portes cap enfora, per posar-lo a disposició de les entitats i els veïns dels barris“. Dividit en dos nivells, el local compta tant amb una zona d’exposicions com amb un espai per dur a terme xerrades, conferències i presentacions. A més, el seu ús és completament gratuït i el centre comercial posa a disposició dels usuaris els recursos que els hi puguin fer falta. L’única gestió que ha de fer l’entitat o particular interessat és reservar-lo a través del portal web de La Màquina.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt