El diari independent de Sant Andreu de Palomar

ENQUESTA: Què hi faries a la plaça del Mercadal?

Societat

Després que els operaris hagin desmuntat tot l’antic Mercat de Sant Andreu, molts veïns i veïnes s’han adonat de l’espai que arribava a ocupar l’anterior edifici i la gran plaça porticada que restava mig amagada. De fet, algunes veus ja han demanat que s’arregli una mica la plaça per deixar-la tal com ha quedat i que es busqui una nova ubicació al mercat definitiu. Ara bé, si la decisió estigués a les teves mans…

Banner Ajuntament 300x250
 

Què hi faries a la plaça del Mercadal?

View Results

Loading ... Loading ...

Nota: Aquesta enquesta utilitza tecnologia per evitar els vots duplicats. Tot i això no és científica, ja que només queden reflectides les respostes dels lectors que decideixin expressar la seva opinió.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

16 Comentaris

  1. la plaça que es veu ara mateix es impresionant.
    els veins de sant andreu es mereixent un espai com podria ser la plaça Reial de Sant Andreu

    • A Sant Andreu de Palomar en tenim més que prou amb la imitació de la font de Canaletes, com per a que ens faci cap mena de falta una absurda imitació de la plaça Reial barcelonina.

    • Seria molt bonic deixar l’espai lliure i aprofitar-lo per fer una plaça amb arbres i plantes. Els veïns ho agrairien i no hauria
      tanta contaminació. Al mateix
      temps els porxos lluirien amb
      tot l’esplendor.
      Vull acabar dient que un mercat
      a Sant Andreu no seria rentable.
      Hi ha moltes botigues de queviu-
      res i supers.

  2. La placa Mercadal ha de tenir el seu mercat i gaudir del projecte que es va fer de
    mercat modern.

    Noticia de beteve.cat de 26 sept. 2018

    ” Ja hi ha data perquè el nou Mercat de Sant Andreu sigui una realitat. Si es compleixen els terminis, l’Institut Municipal de Mercats calcula que l’equipament obrirà portes a finals del 2020″.
    No necessitem més endarreriments.

  3. La plaça Mercadal sense el mercat està preciosa i és un luxe que hauriem de saber aprofitar.
    El mercat hauria de quedar on és actualment, fent el carrer Sant Adrià peatonal. La ubicació actual del mercat té més facilitat d’accés pels transports pesats i té un parking al costat a més de moltes linies de bus i metro.

  4. La plaça de La Sagrera, ha quedat molt bé com a espai veïnal per Gaudí tranquil. Ja que han derruït que no remodelat l’històric mercat de Sant Andreu, penso que, l:espai obert, ha donat una visió molt maca de les arcades I viven des tradicionals. Potser és pot quedar el mercat provisional ara, de forma permanent allà ón està

  5. Les parades del mercat odeon s’han ubicat en comerços estàndards i crec que els ha quedat una opció molt bona.

    A Sant Andreu no tenim cap espai per poder seure a prendre quelcom on es potenciï un espai familiar on la canalla pugui jugar sense perills.

    La rambla, per exemple té molts establiments però està plegada de sorolls i fums.

    Un escenari com la plaça del mercat és únic per poder donar al barri un espai d’aquestes característiques.

    • Per a molts Sant Andreu de Palomar és el nostre poble, no pas un “barri”.
      Per altre banda, no sé pas d’on deus ser tu, o d’on deus venir, L’Harmonia és un lloc familiar on la canalla pot jugar sense perills …o no?

  6. El mercat podria der dins de can fabra que hi ha moltiiiisim espai, i deixar llire el carrer sant adria i fer una preciosa plaça porxada!!! I tots contents!

  7. Hi haria molt de soroll i està ple de cases al voltant. A mi em dona les habitacions a aquest cantó de la la plaça no vull pensar a la nit el soroll. El mercat quedarà molt bé. Ha de tornar al seu lloc.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt