El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Derbi en taules

Esports

Aquest diumenge s’ha disputat un d’aquells partits marcats a l’agenda. La UE Sant Andreu i l’Europa s’han vist les cares en el derbi per excel·lència al Municipal Nou Sardenya. Un matx que ha resultat estar molt disputat, tan tàctica com físicament, fet que ha provocat que cap equip s’hagi endut la victòria. Marcador final: 1 a 1.

 

Si bé el duel ha estat molt equilibrat, els de Mikel Azparren han gaudit de les millors oportunitats en el primer període. La primera ocasió sobre la gespa l’ha protagonitzat Òscar per part del Sant Andreu amb un xut des de la frontal que ha aturat sense gaires problemes Priego. Al minut 15 ho ha intentat l’Europa mitjançant una rematada de Martínez que Segovia ha blocat en dos temps. Posteriorment Josu ho ha intentat amb un llançament llunyà des de fora l’àrea que no ha trobat porteria i Noguera ha estat a punt d’obrir la llauna. La seva rematada, però, s’ha anat desviada per sobre el travesser.

No ha sigut fins al minut 29 que el Sant Andreu ha trobat el premi. Dani Guerrero s’ha tret un míssil potentíssim que ha aturat el porter de l’Europa, però Josu ha aprofitat el refús per posar l’1 a 0 en el lluminós. A partir d’aquí la intensitat, sobretot de l’equip local, ha augmentat i dues rematades a les acaballes de la primera part de l’Europa han estat a punt d’equilibrar la balança.

Només començar la segona part Oumar ha igualat el marcador a pilota parada després de rematar un córner. El guió del partit ha canviat i les ocasions han estat mínimes, exceptuant un xut de Ferran que no ha anat entre els tres pals i una aproximació de Fode aprofitant una errada defensiva dels quadribarrats.

Ambdós equips han buscat la profunditat des de les bandes, però les centrades al cor de l’àrea s’han quedat sense trobar rematador. Ja a pocs minuts del final, el col·legiat Alejandro Carrillo ha ensenyat la vermella directa a David López, deixant als andreuencs amb deu jugadors. Tot i això, aquests han sabut aguantar el resultat fins al xiulet final.

Amb aquest nou empat la UE Sant Andreu continua sense trobar la victòria en el campionat lliguer. L’última va ser contra el Sants el 27 d’octubre, on es van imposar per 2 a 0. De fet, amb aquest partit el quadre encadena una ratxa de sis jornades sense guanyar.

Fotografia | UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt