El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UE Sant Andreu desperta del somni al Metropolitano

Esports

Final del somni. La UE Sant Andreu no ha pogut amb un Atlético de Madrid que ha fet gala del seu potencial. Tot i això, els quadribarrats no s’han arronsat. Tot al contrari: sobre la gespa no han deixat de demostrar el valor i el coratge de la Tercera Divisió. Al cap i a la fi, els quatre gols en contra (5 a 0 en el global) no són cap demèrit a un equip que ha jugat en tot moment amb convicció i il·lusió.

 

Tant Mikel Azparren com els seus jugadors segur que són conscients que han aconseguit engreixar encara més l’orgull d’un poble que aquests dies viu submergit en la seva Festa Major. La derrota, tot i posar el punt final a la il·lusió, també suposa el darrer capítol d’una temporada que, només pel fet de plantar-se a setzens de la Copa del Rei, ja serà històrica. Un camí inoblidable que ha tingut com a destí inesperat el Wanda Metropolitano.

Com ha començat el partit? Doncs amb una jugada individual d’Elhadji després de desfer-se de dos defensors, però que ha pogut aturar sense problemes Adán. La primera ocasió de l’Atlético de Madrid ha arribat al minut 14 després d’una jugada trenada per la banda dreta, que ha acabat amb una passada de la mort de Correa cap a Kalinic que ha rematat per sobre el travesser.

Si més no, la UE Sant Andreu ha trigat poc temps a reaccionar. Una errada defensiva dels matalassers ha provocat que Carlos disputés la pilota a Adán i el rebuig d’aquest ha anat a parar a peus de Josu. Si bé tot feia pensar que el primer gol dels quadribarrats pujaria al marcador, la punta de la bota del porter local ha desviat la rematada. Posteriorment, Correa ha dirigit el contracop amb una passada entre línies i Kalinic ha creuat la pilota que ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria.

Cal posar de relleu que qui ha pres protagonsie a l’últim quart d’hora del primer període ha sigut Elhadji. Primer amb una rematada de cap en forma de paràbola que ha acabat estavellant-se a la fusta després d’una centrada de David López i just quan falten quatre minuts per acabar la primera part, ha arribat l’ocasió més clara pels andreuencs. Llamas ha robat una pilota al mig camp que ha obert a la banda dreta a Josu i la seva centrada mil·limètrica l’ha rematat el davanter quadribarrat amb astúcia picant la pilota cap a la gespa. Desgraciadament, però, ha aparegut de nou Adán per salvar els plats de l’Atlético de Madrid.

Els quadribarrats no han pogut frenar el potencial de l’Atlético a la segona part // ATLETI

Amb el lluminós amb un injust 0a 0 ha començat la segona part. Als dos minuts Lemar ja ha obert la llauna amb un espectacular xut des de fora l’àrea impossible per Segovia. Cinc minuts més tard Kalinic ha augmentat l’avantatge en el marcador mitjançant un remat de cap a la zona de l’àrea petita. Només dues jugades posteriors, Correa ha elaborat una jugada individual dins l’àrea, finalitzada amb una rematada amb l’exterior de la bota que ha acabat dins la xarxa.

Amb l’eliminatòria liquidada, la intensitat del partit ha baixat i Segovia ha evitat que els locals marquessin més gols durant aquest període. El darrer en arrodonir el marcador ha sigut Vitolo, qui ha anotat el 4 a 0 que ha classificat a l’Atlético als vuitens de final. La tornada a Sant Andreu, però, mereix ser igualment una festa com la d’anada. Ni jugadors, ni l’equip tècnic ni l’afició desplaçada oblidaran mai aquest 5 de desembre del 2018.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt