El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El príncep de copes elimina al Barça B

Esports

La UE Sant Andreu ha derrotat per 1 a 0 al FC Barcelona ‘B’ en un partit molt treballat. La gran solidesa defensiva dels quadribarrats ha invalidat les ofensives del filial blaugrana. De fet, després de sumar aquest nou resultat a l’històric de la temporada, tot fa pensar que als homes de Mikel Azparren se’ls hi donen millor els rivals de Segona B que no pas els de Tercera. Per ara, la bona ratxa ja els ha permès col·locar-se a les semifinals de la Copa Catalunya i continuar vius a la Copa del Rei.

 

Només començar el partit Josu ha estat a punt de marcar el primer gol amb un xut des de la frontal que ha sortit desviat per sobre de la porteria. Tot i el desencert inicial, els locals ho han seguit intentant fins a aconseguir el seu premi al minut 24. Després d’una sèrie de rebots dins l’àrea, Juanma ha obert el marcador abatent a Iñaki Peña. Posteriorment i just començat el darrer període de la primera part, l’autor de gol ha rebut una falta d’Abel Ruiz que l’ha deixat fora del terreny de joc durant uns minuts. De fet, des de la mateixa banda on l’estaven atenent, Josu ha pogut veure com Elhadji ha estat a punt d’incrementar l’avantatge en el lluminós, amb un xut que ha passat llepant la fusta després que el porter visitant fes una mala sortida deixant la porteria buida.

La UE Sant Andreu ha sabut defensar el resultat fins al final, fins i tot generant noves oportunitats de perill. Mentre el filial del Barça s’ha llençat a buscar l’empat, novament Elhadji ha tingut una gran ocasió que ha acabat estavellant-se al pal després d’una gran assistència d’esperó de Josu. La bona organització en el camp ha fet molt difícil que l’equip rival arribés a porteria. Tot i això, Carles Pérez hauria pogut igualar el partit en el 60′ amb l’execució d’una falta molt propera a l’àrea que ha estat a punt d’entrar a la porteria d’Iván.

El proper obstacle per arribar a la final del torneig català serà l’Espanyol B, conjunt que ha derrotat al Reus també per 1 a 0. Un quadre d’entitat, però que no ha de per què fer por als quadribarrats. Després de vèncer a equips de la seva mateixa categoria, com el Cornellà, el Gernika, o el mateix Barça B, la UE Sant Andreu té arguments de pes per creure en les seves possibilitats. El príncep coper, però, encara no és Rei.

Fotografia | FC Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt