El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Guarda el cadàver del germà per cobrar la seva pensió

Societat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de la Casa Bloc, després d’haver trobat a casa seva el cadàver del seu germà momificat. Tot apunta al fet que aquest hauria mort fa mesos i que ell l’hauria guardat en una habitació i cobert només amb uns llençols per poder continuar cobrant la seva pensió. El detingut passarà a disposició judicial com un presumpte autor dels delictes d’estafa, omissió del deure de socors i estafa bancària.

 

Qui va alertar als mossos per via telefònica van ser els mateixos veïns, farts de la pudor que desprenia l’habitatge. Una patrulla es va adreçar al domicili per a fer comprovacions respecte a la veracitat de la informació proporcionada i només personar-se davant la porta ja van poder detectar la intensa olor. Si bé en un principi l’ara ja detingut va assegurar que el seu germà ja no hi vivia allà, finalment els mossos van convèncer al seu interlocutor per accedir a la llar.

Els agents van constatar que en una estança del pis hi havia el cadàver momificat d’un home, tapat amb uns llençols. L’home els va explicar que el seu germà havia mort al març d’enguany de manera accidental. De fet, tal com ha explicat el cos policial, que no disposés de cap pensió ni recursos econòmics de cap tipus, convertia la pensió del seu germà en la seva única possibilitat de subsistència econòmica i que, per aquest motiu, no havia comunicat a ningú la seva mort.

Els agents van comprovar que el cadàver no presentava cap signe de violència tot i que caldrà esperar al resultat de l’autòpsia.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt