El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Guingueta de la ONCE premiada amb el Cuponazo / DGM

El ‘Cuponazo’ de la ONCE cau a Sant Andreu

Societat

El ‘Cuponazo’ de la ONCE del passat divendres ha repartit gairebé 10 milions d’euros entre quaranta veïns i veïnes de Barcelona, molts dels quals residents a Sant Andreu de Palomar. I és que si bé el premi gros ha sigut de nou milions a l’únic encertant del número65347, també s’han repartit 39 premis de 25.000 euros a aquells que no han encertat la sèrie 117.

 

En quina guingueta de l’ONCE ha tocat? En la situada al carrer Gran de Sant Andreu, 268 (just a tocar de la plaça del Comerç). Si bé l’altra guingueta agraciada es troba al barri de la Barceloneta, cal posar de relleu el seu venedor és el mateix: Juan Fontanet Guillamón, qui ha declarat estar “contentíssim” per “haver portat tanta alegria allà on més es necessita”.

El mateix número 65347 també ha repartit 2.055.000 euros en 79 cupons amb 25.000 cadascun d’ells i uns altres dos de 40.000 euros a Campanillas (Málaga), Almería, Segovia i Alcalá de Guadaira. A més, Zamora també s’ha vist agraciada amb un segon premi de 100.000 euros. Des de principi d’any, la fundació ONCE ha repartit més de 23 milions d’euros en premis a Catalunya.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt