El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La desfilada d'Star Wars / JOSH HALLET - Flickr

La Marxa Imperial ressonarà pels carrers de la Sagrera

Cultura

Per tercer any consecutiu, amb motiu de les Festes De la Primavera de La Sagrera, l’associació Star Wars de Catalunya, conjuntament amb la Comissió de Festes de la Sagrera i San José Veterinaris, organitza el proper diumenge 22 d’abril la Desfilada d’Star Wars pels carrers del barri. Tal com destaquen els responsables, tothom està convidat a disfressar-se de qualsevol personatge de les pel·lícules d’Star Wars i participar-hi.

 

L’organització Star Wars Catalunya, creada l’any 2011 per un grup d’amics del costuming d’Star Wars a Catalunya, es dedica a portar la il·lusió i l’afecte dels personatges de les pel·lícules a diferents racons de Catalunya. En aquest sentit, tal com assenyala un dels organitzadors, Daniel Robles, “l’únic propòsit de l’associació és realitzar actes conjunts i col·laborar en activitats educatives, lúdiques i culturals, sempre relacionats amb el món de Star Wars, la fantasia i en general, la ciència-ficció”.

Aquest cop, la desfilada canviarà el seu recorregut respecte a altres edicions, ja que ha coincidit amb altres actes de la festa primaverenca de La Sagrera. La cavalcada començarà a la plaça dels Jardins d’Elx a les 12 hores del matí i acabarà a la plaça de l’Assemblea de Catalunya cap a les 14 hores.

Serà en aquesta darrera plaça on hi haurà instal·lat un photocall amb la reproducció de les diferents pel·lícules, per tal que tothom es pugui fer fotos amb tots els participants. Aproximadament, s’esperen centenars de persones, en tractar-se d’un esdeveniment molt atractiu tant per famílies com per fans de la ciència-ficció.

Fotografia | JOSH HALLET – Flickr

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt