El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un edifici històric de Sant Andreu es converteix en plató de cinema

Cultura

Des del passat 27 de gener està en marxa el rodatge de la ‘TV movie’ Cançó per a tu, la qual està produïda per TV3 i Galápagos Media. Una trama que, entre altres ecenaris, es desenvolupa a l’edifici històric de la Casa Bloc de Sant Andreu.

Anunci Das Gestoria
 

La pel·lícula està ambientada en la Barcelona de 1966 i està dirigida per Oriol Ferrer, qui en el seu repartiment compta amb els actors Nao Albet, Félix Herzog i Candela Serrat. En aquest sentit, cal destacar que el rodatge s’allargarà fins al 16 de febrer i es filmarà en altres espais més enllà de la Casa Bloc, com són el Teatre Fortuny de Reus, l’edifici històric de la Universitat de Barcelona a la plaça Universitat o el Monestir dels Caputxins de Sarrià.

De què va la trama? La Laia (Candela Serrat) estudia dret a la Universitat de Barcelona. Treballa als matins a la biblioteca de la universitat per pagar-se els estudis, i compon cançons al seu temps lliure. Ha començat a sortir amb l’Ignasi (Félix Herzog), estudiant de matins compromès amb la lluita clandestina contra el franquisme.

El problema de la Laia però és que no suporta el David (Nao Albet), el millor amic de l’Ignasi. No obstant això, descobrirà que no és qui sembla. Sota l’aparença de nen superficial de casa bona, s’hi amaga l’autor dels brillants discursos reivindicatius de l’Ignasi i és algú sensible que s’interessa per la prometedora carrera de la Laia com a cantant.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt