El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Dauville, del Festival Dau / PEP HERRERO

Èxit en l’estrena del room escape instal·lat al Narcís Sala

Societat

Tot i el fred, unes 600 persones no s’han volgut perdre l’oportunitat única de jugar aquest divendres al room escape més gran d’Europa que s’havia instal·lat a l’Estadi Narcís Sala. De fet, l’èxit de l’activitat ja estava assegurat després que les inscripcions quedessin completes dies abans que es donés el tret de sortida al joc.

 

En aquest sentit, cal destacar que “Dauville, joc d’escapada” ha sigut només el tret de sortida al Festival DAU Barcelona que se celebra principalment al recinte de la Fabra i Coats. A més, si bé fins ara les activitats s’acostumaven a concentrat només en un cap de setmana, enguany l’organització ha programat jocs, tallers i conferències fins al 25 de novembre.

En el cas del ‘room escape’ més gran d’Europa al qual s’han pogut endinsar els participants, el macro-taulell ha sigut dissenyat per l’Àlex Gordillo i l’Iñaki Fernández. En ell els jugadors s’han submergit en grups d’entre 4 i 6 persones i durant el joc han hagt d’intentar recuperar objectes personals dels quals van ser habitant de Dauville, una petita població minera a la vora de Barcelona.

Aquesta població, recreada a l’Estadi Narcís Sala, va caure en l’oblit el 1956 després d’una deportació massiva dels seus habitants. Un oblit que no ha sigut rescatat fins que els descendents dels deportats (que han sigut els participants del joc) han arribat a un acord amb el propietari actual: visitar Dauville durant un període màxim de 3 hores per intentar recuperar els objectes que encara estiguessin a l’antic poble.

Un grup cerca objectes a Dauville / PEP HERRERO
Un grup cerca objectes a Dauville / PEP HERRERO

Des de l’organització assenyalen que si els veïns i veïnes de Sant Andreu van fer tard a l’hora d’apuntar-se, tampoc han de patir. El proper cap de setmana del 25 al 26 de novembre se celebraran les jornades centrals i més familiars del festival a la Fabra i Coats amb centenars de jocs i activitats gratuïtes per a totes les edats.

FOTOGRAFIA | El room escape més gran d’Europa ha recreat diversos espais com el teatre de Dauville / PEP HERRERO

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt