El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els gegants de Sant Andreu ARXIU

Els coloms de Sant Andreu seran sotmesos a la cirurgia estètica

Cultura

Des de fa setmanes, la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu està penjant tota una sèrie de misteriosos vídeos a les seves xarxes socials sota el hashtag #deixatsorprendre.

 

En els clips es pot veure com els coloms marxen a un misteriós indret, acompanyats d’una melancòlica banda sonora. Si més no, tal com ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu, ambdós gegants seran sotmesos a una operació de cirurgia estètica.

Enguany la colla gegantera celebra el seu 35è aniversari amb tota una sèrie de projectes, entre els quals està la renovació de les seves dues figures més singulars. Els coloms de 1989 seran arreglats per poder lluir amb tota l’esplendor a la propera Festa Major de Sant Andreu de Palomar. Tal com explica el president de la Germandat, Maurici Arias, se’ls farà “un repàs de xapa, pintura i vestuari”.

La visita al atller arriba després de centenars de desfilades per viles i pobles d’arreu, les quals han anat desgastant la fibra de vidre amb la que estan elaborades les figures. De fet, tots dos coloms seran els últims gegants en passar pel taller, després que el visitessin els gegants grans, els avis (refets) i els capgrossos.

Tal com ha afegit Arias, “tot el vestuari serà nou i la seva estructura incorporarà un lleuger canvi sorpresa”. No serà fins a la setmana gran andreuenca que aquest detall es descobreixi públicament.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt