El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els ‘surfers’ celebren el seu festival internacional a Can Fabra

Cultura

Lluny de l’aigua salada, però amb el mateix esperit que els caracteritza sobre les onades, el món del surf celebra, aquest dissabte 25, el Festival Internacional de Cultura Contemporània de Surf de Barcelona al recinte de la Fabra & Coats. Un esdeveniment que fusiona l’art i la cultura del surf amb l’essència urbana.

 

El Surfcity Festival presenta una multidisciplinarietat de l’art, sota el concepte ‘Surf versus City’. Bàsicament, la idea busca contrastar el ‘Surf’ com a natura i la ‘Ciutat’ com a urbanitat i treball. Dos conceptes antònims que es fusionaran entre les parets del recinte fabril en les diferents plataformes que permeten: la música, el disseny, la fotografia, l’skate, la pintura, el cine…

A l’esdeveniment s’espera la participació de joves artistes que dediquen la seva vida a les onades, els quals han estès un particular estil de vida per mig món. Una forma de viure que el festival reflectirà a tots els assistents, mitjançant la combinació dels sentiments artístics que envolten l’aigua salada i la rutina urbana de l’asfalt.

La jornada es presenta farcida de propostes musicals i culturals. Surfcity comptarà amb l’exposició col·lectiva d’art ‘We are antonyms’, la instal·lació d’art a càrrec de Ford EcoSport, un skatecity amb G-Shock, el workshop de Peta Surfboards de la mà de Satorisan i un Shaper Room anomenat #WorkHardWorkFine amb Leman.

També hi haurà Glamping Lab i Jungle Spot per part de Dremsea Surf Camp i ‘Wet Dreams’ de Kiwi Bravo. A més, la iniciativa oferirà una instal·lació de Pedra, un surfcity market i Food Trucks.
La música anirà a càrrec d’Est Vilaine, Der Panther, The Wheels, Playback Maracas, The Parrots, Baywaves i JMII.

Pels més decidits, les entrades anticipades ja estan a la venda a la taquilla virtual per 10 euros (o per 8 euros pels qui comptin amb el Carnet Jove o el del TR3SC). Si les persones interessades encara no tenen clar què faran, s’ha de tenir en compte que a la taquilla de dissabte l’entrada tindrà un cost de 12 euros.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt