El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Carpa provisional del Mercat de Sant Andreu / IMMB

La carpa del mercat provisional podria costar 2,7 milions d’euros

Societat

El divendres passat, 3 de febrer, va sortir a licitació pública la concessió de les obres del Mercat provisional de Sant Andreu, dotada amb un pressupost de 2.693.133,48 €, IVA inclòs. El projecte consta de la construcció del mercat provisional, “en forma de carpa tèxtil industrialitzada i reutilitzable”, que consta de dos mòduls, un de 15 per 65 metres i un altre mòdul de 10 per 17 metres.

 

Segons la previsió, la construcció s’ha d’adaptar “correctament a la geometria del carrer de Sant Adrià de Barcelona, en la proximitat de l’actual edifici del mercat”.  La superfície total que ocuparà la carpa és “d’uns 1.230 m2 aproximadament”.

El termini per presentar les ofertes és el dia 1 de març. Segons les condicions establertes per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, el projecte s’haurà de realitzar durant els quatre mesos següents a l’adjudicació. Un cop els paradistes s’hagin traslladat a la carpa provisional, l’Ajuntament iniciarà la reurbanització del nou mercat.

Fotografia | Carpa provisional del Mercat de Sant Andreu / IMMB

1 Comentari

  1. Espero que tinguin cabuda les botigues de la Plaça Mercadal, no crec que puguin obrir tenint camions i polseguera a dos metres de la porta d’entrada, i la dificultat que tindrem els clients per anar a comprar.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt