El diari independent de Sant Andreu de Palomar

concert-rebost-editada

L’Orfeó l’Eco de Catalunya ofereix un concert per recaptar aliments

Cultura

L’Auditori de Can Fabra acull demà a les 18h el segon concert que l’Orfeó l’Eco de Catalunya ofereix amb la intenció de recaptar aliments per al Rebost Solidari, gestionat per les formigues de Sant Pacià. Tal com ha relatat la presidenta de l’orfeó, Rosa Altayó, a banda de ser un concert rellevant per la formació andreuenca pel fet de “cantar a casa nostra i durant uns dies tan especials com són els de la Festa Major”, Altayó destaca que “ens fa especial il·lusió perquè té un propòsit solidari com és el d’instar al públic a col·laborar en la recaptació d’aliments”.

 

La presidenta de l’Orfeó ha recordat que l’any passat van superar les expectatives previstes en recaptar un total de 92 kilos de productes alimentaris amb la seva actuació a l’Espai Bota. Tot i així, Altayó ha remarcat que enguany, donada l’àmplia programació de les festes, l’acte tindrà lloc un diumenge, un fet que considera que pot atraure menys espectadors que l’any anterior. No obstant, la presidenta de l’Orfeó ha admès que durant el passat concert tampoc esperaven una acollida tan positiva com la que finalment van tenir, “així que potser aquest any també quedem sorpresos per l’acollida del públic”, ha conclòs.

Per aquesta ocasió, l’Orfeó l’Eco de Catalunya ha preparat un repertori de 10 cançons variades i atractives per a diferents públics, tal com recorda Altayó. Per la seva banda, el Rebost Solidari d’Aliments ha instat al públic que vulgui col·laborar a realitzar donacions voluntàries d’una sèrie de productes específics, aquells que més sovintegen, com per exemple llet sense lactosa o aliments sense gluten.

Així mateix, actualment l’orfeó andreuenc, un dels més antics de Catalunya amb 116 anys, ja està treballant en el proper concert del Poema de Nadal, previst per l’11 de desembre. L’actuació s’emmarca dins els diferents actes organitzats per la Marató de TV3 i comparteix aquesta mateixa voluntat que el concert de demà de contribuir a la recaptació de fons amb la seva actuació.

Periodista especialitzada en les Humanitats i coordinadora de les seccions de Cultura i Opinió. En l'actualitat també exerceix com a periodista a El Periódico de Catalunya. Anteriorment ha treballat en mitjans com l'Agència Catalana de Notícies (ACN) i el Canal150 de Santa Coloma de Gramanet.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt