El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Maquinista, nou centre de vacunació massiva

Societat

La campanya de vacunació contra la COVID-19 s’accelera. Aquest mateix dimarts el centre comercial La Maquinista ha confirmat que des de ja es convertirà en un nou centre per subministrar vacunes de forma massiva. Més concretament, els professionals del Departament de Salut podran arribar a administrar fins a 1.500 dosis diàries tant a veïns com a la resta de la població que demani cita prèvia en aquest centre.

 

L’espai que ha cedit La Maquinista per vacunar és l’antiga ludoteca infantil, la qual va haver d’abaixar la persiana arran la pandèmia. Un total de 115 metres quadrats ubicats a la planta baixa del centre comercial que ara queda en mans de la Generalitat de Catalunya de forma temporal. De fet, el Departament de Salut també ha confirmat que en breus faran servir el Camp Nou com a centre de vacunació massiva, després d’arribar a un segon acord amb el FC Barcelona.

Segons ha declarat el director de Relacions Institucionals de URW a Catalunya, Víctor García, des de La Maquinista al llarg de la pandèmia “hem mantingut l’accés a productes de primera necessitat i avui volem fer un pas més donant suport a l’esforç liderat per Salut per a accelerar la campanya de vacunació”. En aquesta línia, destacar que La Maquinista es convertirà en el primer centre comercial i en una de les primeres entitats privades a cedir espai a les autoritats sanitàries.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt