El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La marxa lenta dels treballadors de la Nissan bloqueja la Meridiana

Economia

L’avinguda Meridiana al seu pas per Sant Andreu ha tornat a ser la protagonista de les protestes postconfinament per la COVID-19. La d’aquest dijous: la columna de treballadors de la Nissan que han reclamat la permanència de la fàbrica a Catalunya. Una marxa lenta amb els seus vehicles particulars que ha tingut com a destí el consolat del Japó a la Diagonal, però que ha provocat importants congestions per allà on ha passat.

 

En el cas dels cotxes que s’han deixat veure per la Meridiana, aquests han sigut els dels treballadors de la planta de Montcada i Reixac, els quals posteriorment s’han trobat amb les altres dues columnes que han sortit de les fàbriques de Sant Andreu de la Barca i la Zona Franca. Una mobilització on també s’han deixat veure desenes de taxistes de tota Barcelona, els quals s’han sumat a la protesta en solidaritat als companys de classe.

Aquesta protesta se suma a la que cada divendres s’ha començat a celebrar a l’encreuament de la Meridiana amb Fabra i Puig per reclamar la permanència dels llocs de treball. A més, els concessionaris del grup empresarial Nissan-Mitsubishi-Renault del carrer de la Ciutat Asunción també han sigut el blanc de les protestes laborals durant les darreres setmanes. Segons els sindicats, la decisió de l’automobilística deixarà al carrer 3.000 treballadors directes i més de 20.000 operaris d’empreses auxiliars.

Protesta davant del concessionari de la Nissan al Districte de Sant Andreu // @SalvadorBaro – TWITTER

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt