El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El president de la UESA, Manuel Camino, premiat com a millor dirigent

Esports

Premi amb sabor de pròleg. El president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, ha sigut premiat amb el guardó a millor dirigent de club, després de les campanyes que porta en la direcció de l’entitat andreuenca. Un reconeixement que se li ha lliurat en la Nit del Dirigent de l’Esport, la qual ha sigut organitzada per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) al Real Club de Polo de Barcelona.

 

Camino ha compartit premi amb Maite Calamita del Jovent Pare Coll Girona, Josep Mateu del Racc, Josep Massana de l’Associació Esportiva Grup Cavall Bernat i Ramon Agenjo de la Fundació Damm. Entre els noms dels guardonats, també cal destacar el de l’expresident de la UESA, Joan Gaspart, tot i que en el seu cas se l’ha guardonat amb un premi especial per la tasca duta a terme al capdavant del grup hoteler HUSA.

L’objectiu d’ACDE amb la Nit del Dirigent de l’Esport és reconèixer els dirigents i exdirigents esportius catalans i persones rellevants del món de l’esport per la seva trajectòria vital i professional. En el cas de Camino, actualment el club que dirigeix es troba en promoció d’ascens a Segona Divisió B, empatat a punts amb el segon de Tercera Divisió (Terrassa), i a només quatre punts del líder de la categoria, L’Hospitalet. Tal com ha declarat Manuel Camino a Betevé, l’objectiu d’aquesta temporada és fer-se amb el títol de Lliga.

Fotografia | Manuel Camino en la prèvia del partit UE Sant Andreu – Atlético de Madrid // Ajuntament de BCN

6 Comentaris

  1. Camino ha conseguido aguantar los ataques de aquellos que quieren hecharlo para ocupar su lugar. Y encima consigue ser premiado como dirigente catalán del año. Conclusión: Camino es un gigante con liderazgo y capacidad de mando. Y sus rivales, enanos y mediocres al lado de él. Brutal. Muchas Felicidades

  2. Camino quiere al Santuario Andreu, los otros se quieren ellos. El Santo Andreu era el trampolín que buscaban para satisfacer su ego. Les salió mal y Camino sigue y sigue incombustible. Ojalá que sea por muchos años.

  3. Marga,
    Camino es un hombre de principios, los ex directivos y Jordi Royo, que han intentado hecharlo con varias estrategias cómo por ejemplo lanzar acusaciones o crear el diario Andreuenc, etc. tienen un solo un principio: satisfacer sus egos y ansias de figurar.

    Por eso Camino tiene su cargo de presidente de la UESant Andreu y el reconocimiento del deporte y la sociedad catalana y los rivales se han difuminado en la nada y el olvido más absoluto.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt