El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Una menor pateix una agressió sexual al costat de Fabra i Puig

Societat

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta agressió sexual a una menor, segons publica El Periódico de Catalunya. El succés s’ha produït aquesta matinada de diumenge en un banc d’una zona verda propera al metro de Fabra i Puig, quan un home ha assaltat la jove amb una navalla.

 

Si bé en un principi només hauria volgut robar-li el mòbil, després amb la mateixa navalla l’ha amenaçat de violar-la. El mateix mitjà de comunicació explica que la menor ja ha sigut atessa en un CUAP i després traslladada a l’Hospital Sant Joan de Déu per efectuar-li un examen mèdic. La investigació continua oberta.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt