El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sabor agredolç

Esports

Partidàs el que s’ha viscut a l’Estadi Feliu i Codina, on la UA Horta ha rebut a la UE Sant Andreu en un partit decisiu de cara a entrar a les places de playoff d’ascens a Segona Divisió B. Matx amb molts gols (3 a 3) i amb canvis de guió constants, on els dos rivals s’hi han deixat la pell al terreny de joc.

 

Una de les notes més positives s’ha viscut a la graderia. Molts aficionats quadribarrats s’han desplaçat a l’estadi per donar suport a l’equip, conscients de la importància de l’enfrontament. Durant l’escalfament el rival Carles Santaló s’ha lesionat i Uri Llaveria ha hagut d’ocupar la porteria durant tot el partit. Tot i això, el primer a entrar en acció ha estat Segovia, que en el minut 9 ha aturat una rematada a ras de terra en la primera ocasió del duel. Quatre minuts més tard, els andreuencs s’han avançat al marcador per mediació de Kuku, que ha aprofitat el refús del porter en un xut de Ferran.

Al minut 20 el mateix davanter ha tingut el 0a 2, però la seva rematada de cap s’ha estavellat al travesser. Els visitants ho han pagat, ja que cinc minuts més tard els hortencs han igualat la balança amb un xut creuat de Genís. Davant aquesta situació, els de Mikel Azparren s’han posat les piles i s’han tornat a avançar al marcador. Sergi Garcia ha caigut dins l’àrea i el col·legiat Carlos Albelda ha assenyalat un penal que no ha perdonat Ton Alcover. D’aquesta manera s’han encaminat els dos equips cap als vestidors.

La segona part no ha pogut començar millor pel Sant Andreu. Sergi Garcia ha aprofitat una pilota dividida dins l’àrea per enviar l’esfèric al pal esquerre del porter i posar l’1 a 3 al marcador. Just a l’hora del partit, Nahuel ha retallat distàncies engaltant una pilota penjada al segon pal amb molta potència. A partir d’aquest moment la tensió i les faltes han estat protagonistes, provocant un joc menys fluid i més travat de l’habitual. A falta de cinc minuts per saldar el temps reglamentari, Pime ha posat l’empat al marcador amb una rematada de cap a porteria buida.

Després de finalitzar el partit, el Sant Andreu segueix a tres punts de l’Horta i queden 9 punts en joc, on qualsevol ensopegada de qualsevol dels dos conjunts acabarà decidint el desenllaç de la competició.

Fotografia | Judit Andreu – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt