El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sortegem dues entrades pel nou espectacle de La Lírica

Cultura

La Lírica de Sant Andreu portarà al Casal Catòlic el proper diumenge a les 18:30 horesla seva nova sarsuela: ‘La Dogaresa’. Un espectacle imprescindible a la qual L’Exprés de Sant Andreu et vol convidar per anar completament de franc amb qui tu desitgis. Què has de fer? Fer click a ‘M’agrada’ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al teu mur. Tens temps fins l’1 de març!

 

L’acció del nou espectacle transcorre a Venècia. El Duc presideix la ciutat i s’encapritxa de Marietta, robant-li al seu promès Paolo. Gràcies a l’avís d’una bruixa, els amics de de Paolo, Rosina i Marco, es preparen per a frustrar els plans del Duc. A les sales de palau Miconne i el Duc pressionaran a Marietta perquè accepti casar-se. Si més no, Rosina s’infiltrarà al palau disfressada d’home i avisarà a Marietta que Paolo l’està esperant fora en una góndola per marxar junts. Al final, però, seran descoberts i Paolo serà condemnat a mort. Només tindran una manera de salvar-se i refer el seu destí.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt