El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un forn de pa de Sant Andreu, entre els millors d’Espanya

Economia

Si bé els andreuencs ja sabien que el millor pa de pagès de tota Catalunya es fa a la rambla de Fabra i Puig, ara tampoc els caldrà anar a pentinar la resta del territori espanyol per trobar algun establiment que pugui ser encara millor. Aquest passat 29 d’octubre el Forn del Passeig ha sigut escollit entre els millors 80 forns de pa de tota Espanya. Una entrada a la Guia Michelin del sector que no fa més que reafirmar l’exquisida qualitat del producte que elabora l’equip de Miquel Guich, el propietari.

 

La Sala Malena Experience de Madrid ha sigut l’escenari per celebrar la segona gala de les Estrelles, on s’han entregat els premis als forners més ‘TOP’ de tot l’Estat. Un reconeixement que, a diferència d’altres concursos, no ha volgut posar a ningú sobre un podi. En aquest cas, els 80 establiments escollits per experts en la matèria passaran a formar part de La Ruta Española del Buen Pan 2018 de manera homgènia.

Per poder estar entre els escollits, el Forn del Passeig ha hagut de deixar enrere a un primer selecte club de forners que no han pogut arribar fins la final de Madrid. Tot un premi pel local andreuenc que també compartirà amb 23 botigues catalanes més. De fet, Catalunya ha sigut el territori que més guardonats ha aconseguit en el concurs organitzat per Panàtics i Pan de Calidad.

Tal com ha revelat a La Vanguardia Eduard Verdaguer, responsable de Panàtics, “en un principi es van presentar fins a 250 establiments de tota Espanya. A cada ciutat havia un jurat de com a mínim quatre experts del sector (dos de les nostres organitzacions i dos més de cada regió). Aquesta jurat s’ha encarregat de tastar a cegues els pans, als quals se’ls havia atribuït un número”. Entre aquests, el que ja era el millor pa de pagès català i ara també millor forn de pa de tota Espanya.

Fotografia | L’equip del Forn del Passeig, després de rebre el premi al millor pa de pagès català

Tags:

3 Comentaris

 1. Està molt bé que vulguin destacar notícies relacionades amb el barri de Sant Andreu, però no han tingut en consideració que a partir de l’Avda. Meridiana comença Nou Barris.
  Per tant aquest forn no pertany a Sant Andreu.

  • Bona tarda Daniel,
   el Forn del Passeig té fins a tres botigues a Sant Andreu de Palomar: Fabra i Puig 10, Av. Meridiana 420 i Onze de Setembre 43-45.
   Salutacions.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt