El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mentre s'ha celebrat el ple, l'AFA del Mestre Gibert s'ha concentrat a l'exterior / DGM

Recullen signatures per ampliar el pati del Mestre Gibert

Societat

A partir del 15 de maig i durant una setmana, la comunitat educativa de l’Escola Mestre Gibert començarà una recollida de signatures per exigir a l’Ajuntament que desencalli l’expropiació del solar situat a la cantonada entre el carrer Vallès i Concepció Arenal. Tal com reivindiquen les famílies, l’espai annex al pati de l’escola ha de servir per portar a terme una ampliació del centre.

 

Cal posar de relleu que la comunitat del Mestre Gibert porta més de 25 anys sol·licitant als responsables del Districte que es facin les accions necessàries perquè els nens i nenes de l’escola puguin realitzar les activitats amb unes condicions acceptables. Segons denuncien, la falta d’espai encara s’ha fet més palesa a partir del 2012, any des del qual el nombre d’alumnes del centre va augmentar en 50 infants, a causa de l’absorció de 2 “bolets”. Com a conseqüència d’això, “les instal·lacions que ja eren justes abans del 2012, actualment són insuficients, i provoquen que activitats com l’hora del menjador, entre d’altres, es facin molt difícils de gestionar“.

S’ha de recordar que no és el primer cop que la comunitat educativa del Mestre Gibert fa accions d’aquest tipus per reclamar una acció de l’administració. El passat 2015, coincidint amb el canvi de Govern de la ciutat, es va fer un manifest que va recollir més d’un miler de signatures. Els responsables de l’Ajuntament, però, “no van saber donar cap solució diferent dels seus antecessors”, critiquen des del centre educatiu i l’AMPA.

Les famílies ja es van concentrar a les portes de l'Ajuntament setmanes enrere / DGM
Les famílies ja es van concentrar a les portes de l’Ajuntament setmanes enrere / DGM

Segons informen, a finals de maig hi ha convocada una reunió entre la regidora del Districte, Laia Ortiz, i una representació de la comunitat del Mestre Gibert, la qual s’ha assessorat legalment i que té per objectiu sortir amb un compromís de la regidora i la data en què es disposarà del solar per començar el projecte d’ampliació de l’escola.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt