El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Perruqueria Forat Sense Fons

Sortegem dues entrades pel nou espectacle de Forat Sense Fons

Cultura

La companyia teatral Forat Sense Fons portarà a l’Ateneu Obrer de Sant Andreu aquest i el proper cap de setmana el seu nou espectacle: ‘Pels pèls‘. Una comèdia imprescindible a la qual L’Exprés de Sant Andreu et vol convidar per anar completament de franc amb qui tu desitgis. Què has de fer? Fer click a ‘M’agrada‘ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al teu mur. Tens temps fins al diumenge 6 de maig!

 

Amb l’entrada doble de L’Exprés de Sant Andreu podràs anar a una de les funcions: la de dissabte 12 de maig a les 21:30 hores, o bé a la de diumenge 13 de maig a les 18:30 hores. Tot plegat, per gaudir d’un espectacle imprescindible de l’escena interpretativa de Sant Andreu. Què es trobarà l’espectador? Una perruqueria, sis protagonistes, un assassinat i relat en el qual també en serà protagonista.

Al cap i a la fi, ‘Pels pèls‘ és la història d’un misteri en el qual dos policies hauran de resoldre amb la inestimable ajuda dels espectadors de la sala. El perruquer, la seva ajudant i els quatre clients seran testimonis (o culpables) d’un crim que desencadenarà una comèdia trepidant i plena de sorpreses. Aquesta vegada, seure a la butaca voldrà dir buscar l’autor d’un assassinat.

Fotografia | Sarah Miller

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt