El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La regidora del grup Demòcrata, Francina Vila / @fvilav

El PDeCAT vol saber qui va donar permís a la xerrada d’Stalin

Política

La regidora del grup municipal Demòcrata, Francina Vila, ha demanat explicacions al govern de l’alcaldessa Ada Colau sobre “qui ha estat el responsable de la cessió d’un espai municipal per un acte que reivindica la figura de Stalin“.

 

Si bé al final la presentació del llibre ‘Stalin Insolito’ que va destapar aquest mitjà de comunicació  no es va dur a terme a l’espai municipal, des del grup municipal (on el PDeCAT té majoria de regidors) reclamen informació sobre el context en el qual es va donar el permís.

“Des de l’Ajuntament es tenia coneixença que s’hi reivindicaria la figura d’Stalin?”, ha preguntat Vila. Des de la formació política recorden que “Stalin ha sigut un dels dictadors més sanguinaris del segle XX”. La mateixa regidora ha recordat que “l’Ajuntament ha de defensar sempre els drets humans i reivindicar i protegir la memòria de les persones que han patit la repressió dels poders despòtics”.

En la seva opinió, en el llibre que finalment es va presentar al casal independentista El Noi Baliarda “es revisiona i es reivindica la figura del sanguinari dictador soviètic Iosif Stalin”. Davant d’aquesta circumstància, la regidora ha preguntat al Govern municipal “què pensen fer per evitar que fets d’aquestes naturaleses tornin a passar“.

Fotografia | La regidora del grup Demòcrata, Francina Vila / @fvilav

Tags:

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt