El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El líder del PP, Alberto Fernández Díaz / Coleccionistas de Momentos - Ester Tejada

El PP demana “accions legals” contra la presentació d’Stalin

Política

El president del grup municipal del Partit Popular a Barcelona, Alberto Fernádez Díaz, ha demanat explicacions de per què es va autoritzar la presentació del llibre ‘Stalin Insólito’ a la Fabra i Coats.

 

Segons ha defensat, “Barcelona no hi ha lloc pel totalitarisme, nazi o stalinista”. Per aquest motiu, el líder popular ha reclamat a l’Ajuntament que promogui “accions legals” contra l’acte, com ja va fer contra la llibreria Europa per “enaltiment del nazisme”.

En opinió del PP, el llibre que s’anava a presentar a l’equipament públic i que finalment es va promocionar al casal independentista El Noi Baliarda, feia “apologia y justifica un règim totalitarista com va ser l’stalinisme”. Per aquest motiu, Fernández Díaz ha demanat informació sobre “per què en un primer moment el govern municipal va autoritzar la realització d’aquest acte d’exaltació d’un dels més cruels dictadors comunistes en un espai municipal”.

Finalment, el regidor de l’oposició ha “lamentat” que a Barcelona es facin “homenatges al comunisme més ranci i sanguinari”. Un acte celebrat amb el “consentiment de la CUP”, que va “compartir” el local on celebra les seves assemblees per presentar el llibre, ha assegurat Fernández Díaz.

Fotografia | El líder del PP, Alberto Fernández Díaz / Coleccionistas de Momentos – Ester Tejada

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt