El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Stalin

Anul·lada la conferència que pretenia enaltir a Stalin

Societat

Tal com ha publicat a les xarxes socials l’Editorial Templando, la presentació del llibre ‘Stalin Insólito’ ha sigut anul·lada. La conferència l’havia de dur a terme el proper dissabte el seu autor, Ricardo E. Rodríguez, en el marc de la I Fira del Llibre Marxista, organitzada per la Universidad Obrera. La xerrada, orientada a enaltir la figura d’Stalin, es pretenia celebrar a l’equipament municipal ‘Espai Bota’, situat dins del recinte de la Fabra i Coats.

Banner Ajuntament 300x250
 

Des de l’Ajuntament de Sant Andreu expliquen a aquest mitjà de comunicació que només han rebut una trucada de l’organització, notificant-los de l’anul·lació de l’acte. El motiu de la decisió, però, encara és desconegut. Si bé a les xarxes socials l’editorial n’acusa de la suspensió al Govern d’Ada Colau i a la CUP, ni uns ni altres en sabien res de la cancel·lació fins a ser assabentats per aquest mateix mitjà. Si més no, des del consistori es defensen de l’atac i asseguren taxativament no haver prohibit res.

Tuit de Stalin

El contingut del llibre ‘Stalin Insòlito’ té la intenció de “donar resposta a totes aquelles mentides i falsedats que s’han dit sobre Stalin”, explica el seu mateix autor en una entrevista a Radio Rebelde Republicana. Ell mateix argumentava que, de tot el que s’ha escrit del líder comunista, “el 95% és mentida”. Negacionisme històric emparat per la mateixa Universidad Obrera. Tal com ha declarat un dels organitzadors de la fira a aquest mitjà de comunicació, els milions de morts que se li atribueixen al dictador totalitari són “ciència ficció”. Ara, però, la xerrada es durà a terme en el casal andreuenc El Noi Baliarda.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt