El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els pressupostos de l’Estat inclouran la reforma parcial del Casal Catòlic

Economia

Fins a 90.000 euros. Aquesta és la quantitat de diners que es destinaran a l’inici de la rehabilitació del Casal Catòlic de Sant Andreu de Palomar en cas que els Pressupostos de l’Estat tirin endavant. La partida econòmica és fruit de l’acord entre el Govern de l’Estat i el PDeCAT per tal que els nacionalistes donin suport als comptes de 2023. De fet, la injecció directa a l’equipament cultural andreuenc és només una de les 86 esmenes que la formació ha aconseguit pactar amb l’executiu (les quals suposen més de 40 milions d’euros en el seu conjunt).

 

L’objectiu d’aquesta partida és garantir l’accessibilitat a tot l’edifici i reforçar la seguretat contra incendis. Per la seva banda, el diputat del PDeCAT, Genís Boadella, s’ha mostrat satisfet per l’obtenció d’aquests recursos “per una entitat històrica com és el Casal Catòlic, que des de fa més de cent anys promociona la cultura catalana, l’esport i valors altruistes i de fraternitat”. A més, Boadella ha destacat que aquest import “suposarà un impuls per l’entitat i li permetrà iniciar les obres de millora de les seves instal·lacions”, de manera que es preservarà l’activitat d’una entitat fortament arrelada a Sant Andreu de Palomar.

Més enllà dels acords tancats entre Govern de l’Estat i els demòcrates, el PDeCAT també ha aconseguit tancar la gratuïtat de totes les línies d’autobús de titularitat estatal a partir de 2023, moltes d’elles amb origen o destí a Barcelona.

Fotografia | Casal Catòlic

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt