Les portes de l’antic bar Versalles tornen a estar obertes, però des d’aquest cap de setmana com a braseria. Després de mesos d’obres i de rumors al voltant de què farien els nous propietaris amb l’emblemàtic establiment, tots els dubtes han quedat esvaïts. Sota el nom de La Madurada Petit Versailles, el nou responsable, Ferran Ballús, proposa a la clientela local tot un assortiment de carns, peixos i verdures a la brasa “a preus moderats”.
El nou concepte de cuina ha aterrat a la plaça del Comerç amb el mateix disseny que Ballús ha implementat als locals d’Enric Granados i Horta. Un ambient selvàtic, però que en el cas de Sant Andreu ha preservat alguns elements icònics de l’anterior local. L’objectiu, asseguren, és oferir un servei de braseria de barri i per al barri, però preservant la memòria del Versalles.
La direcció dels fogons quedarà sota les ordres de Joaquín Sánchez, el mateix xef que ha dissenyat la carta d’Horta i del Carnal Steak House. De fet, la idea és aterrar a totes les butxaques l’oferta gastronòmica d’aquest darrer local, pel que el clients podran tastar tant peces de carn exclusives de gairebé tres xifres, així com d’altres igual de saboroses, però amb preus més reduïts (al voltant dels 30 euros).
Amb la reobertura, el local modernista deixa enrere una nova etapa de persianes abaixades. Precisament, va ser el 31 de maig quan els anteriors responsables van haver de tancar, després de veure’s superats pel lloguer de 10.000 euros al mes. Val a dir, però, que els esmorzars amb amics, o les cerveses de mitja tarda al Versalles ja són història. La raó: l’actual negoci només funciona com a restaurant.
Ver esta publicación en Instagram