El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

la madurada

La Madurada Petit Versailles obre les portes

Economia

Les portes de l’antic bar Versalles tornen a estar obertes, però des d’aquest cap de setmana com a braseria. Després de mesos d’obres i de rumors al voltant de què farien els nous propietaris amb l’emblemàtic establiment, tots els dubtes han quedat esvaïts. Sota el nom de La Madurada Petit Versailles, el nou responsable, Ferran Ballús, proposa a la clientela local tot un assortiment de carns, peixos i verdures a la brasa “a preus moderats”.

Continua llegint

El bar Versalles es convertirà en una braseria

Economia

Una setmana després del seu tancament, el bar Versalles ja té nou propietari. Tal com ha confirmat el mateix empresari Ferran Ballús, el local acollirà una braseria com la que ja va obrir a Horta. De fet, el Versalles perdrà el seu icònic nom i passarà a ser cognom: a partir de novembre serà La Madurada de Versalles, en relació amb el tipus de carn estrella que s’hi servirà. Pel que fa a l’estètica del negoci, per ara només se sap que mantindrà alguns dels elements del bar, sense concretar quins.

Continua llegint

Vés a dalt